Om oss

Glasonline är det lilla företaget med den långa erfarenheten och breda kunnandet!

Det innebär bland annat att vi har en minimal overheadkostnad vilket tillsammans med smarta och stora inköp gör att vi som enda svenska räckesleverantör erbjuder alla våra kunder Pris, Kvalité och Leverans garanti.

Prisgaranti

Vår Prisgaranti innebär att vi garanterar Sveriges lägst pris på samtliga våra produkter.
Skulle du mot förmodan hitta en annan Svenskleverantör som levererar samma typ av produkt i samma material till ett lägre pris så får du mellanskillnaden tillbaka av oss.

Kvalitetsgaranti

Vi ger minst 3 års funktionsgaranti på alla våra Produkter förutsatt att Produkten är skött på föreskrivet sätt.

Leveransgaranti

Vi Garanterar att vi leverera ut våra produkter enligt det som överenskommits vid beställningen. Vi kan dock Ej ta ansvar för tredjeparts leverantörer så som Posten och Schenker.

Vi arbetar framförallt i Sverige och Norge men levererar över hela norden. Vi har hjälpt allt ifrån privat personen som behöver ett glas till sin altan till det stora byggföretaget där vi kan erbjuda total entreprenad på räcken och inredningsglas.

Vår styrka är att ge dig som kund marknadens bästa räcken/köksglas/speglar till rätt pris i rätt tid. Vi säljer därför huvudsakligen produkterna och sen monterar du som kund själv men vi åtar oss även montering inom Götaland och Dalsland när kapacitet finns.

Kontakta oss för en fri offert

Vi ger dig gärna en komplett offert på just ditt projekt?

Maila oss då en enkel skiss/ritning med ungefärliga längdmått samt vilken typ av räcke du vill ha så får du inom 48 tim en komplett offert.


Hemsida & Design av Intendit Webbyrå